top of page

Grafisch vormgever in Eindhoven

 

Als grafisch vormgever in Eindhoven en omgeving kan ik veel voor je betekenen. Ik werk voornamelijk met traditionele materialen, zoals verf, fineliners en potlood, en pas diverse grafische technieken toe, zoals mono-prints, linoleum en etsen. Na mijn Bachelor Illustratie opleiding heb ik reeds aan diverse projecten mogen bijdragen, waar ik stuk voor stuk unieke illustraties en kunstwerkjes voor heb gemaakt.
 
Mijn stijl is te omschrijven als illustratief, verhalend en grafisch, en leent zich gemakkelijk voor projecten voor veel verschillende doeleinden. Ik kan als grafisch vormgever in Eindhoven en omgeving zowel voor kinderen illustreren als voor een volwassen doelgroep, net wat je wenst.

Grafisch vormgever in Eindhoven voor decoratieve prints

 

Doordat ik veel verschillende technieken met elkaar combineer kan ik zeer verrassende, decoratieve prints creëren. Ik ben bijvoorbeeld zeer bekwaam in het maken van etsen. Dit is een hele oude techniek, die ik graag nieuw leven inblaas door hem toe te passen voor hedendaagse taferelen en verhalen. Daarnaast werk ik als grafisch vormgever in Eindhoven en omgeving ook geregeld met linoleum, kleurpotloden, diverse soorten verf en inkt.

77.1.jpg

Waar kun je mijn illustraties voor gebruiken?

 

Ik kan zowel voor kleine projecten illustreren (zoals geboortekaartjes, uitnodigingen of familieportretjes) als voor zeer grote projecten. Daarbij kun je denken aan exposities, boeken, (zowel omslag als inhoud) en diverse commerciële projecten.
 
De stijl die ik toepas hangt altijd af van de wensen van mijn klant en de doelgroep die je wilt aanspreken. In overleg bepalen we het verhaal en wat je wilt uitbeelden, waarna ik aan de slag ga met het maken van schetsen. Ik hou je constant op de hoogte van het proces, en je kunt me geregeld feedback geven en actief meedenken over het resultaat. Als grafisch vormgever in Eindhoven en omgeving werk ik dus graag in overleg, waarbij ik ook zelf met creatieve ideeën en oplossingen kom.

Wil je samenwerken?

 

Heb je een leuk project waar je professionele illustraties voor nodig hebt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik woon en werk vanuit Uden, maar ben tevens als illustrator in Eindhoven of als illustrator in Den Bosch in te schakelen. Mijn werk is immers niet locatie-afhankelijk, hoewel ik wel graag bij je langskom om je persoonlijk te spreken en het eventuele onderwerp van de illustraties te bekijken.
 
Contacteer me gerust om de mogelijkheden te bespreken. Al mijn illustraties zijn volledig maatwerk, dus de kans is groot dat ik ook voor jou of jouw organisatie iets kan betekenen!

bottom of page