top of page

Illustrator in Den Bosch

 

Al jaren werk ik als illustrator in Den Bosch, Eindhoven en de omgeving daaromheen. Vanuit mijn atelier (en woning) in Uden illustreer ik voor een zeer breed publiek, en maak ik zowel vrij werk als werk in opdracht. Voor wat voor doeleinde je ook een illustrator in Den Bosch zoekt, ik kan je zeker helpen. Zo kan ik bijvoorbeeld geboortekaartjes, uitnodigingen en logo’s ontwerpen, maar ook zeer uitgebreide projecten uit handen nemen zoals volledige kinderboeken of een serie prints voor commerciële doeleinden.

Mijn stijl als illustrator in Den Bosch

 

Mijn stijl is het beste te omschrijven als illustratief, decoratief, naïef en grafisch. Ik experimenteer niet alleen graag met diverse technieken, maar ook met vormen, uitdrukkingen en expressie. De nadruk ligt in mijn werk vaak op de natuur en dieren, vandaar dat ik vaak word ingeschakeld om illustraties voor een zeer jonge doelgroep te maken. Ik kan echter ook serieuzere en zeer volwassen thema’s omzetten in illustraties, maar mijn stijl zal altijd speels en verrassend zijn. Ik leef me als illustrator in Den Bosch en omgeving graag in de doelgroep in, en vertel een verhaal op een passende manier. Ik teken vaak mensfiguren en dieren, en speel met houdingen, vlakverdeling en metaforen om de aandacht van het publiek te trekken. Hoe ik dat doe is afhankelijk van jouw wensen en eisen.

77.3.jpg

Hoe ga ik te werk?

 

Ik ga geregeld me je in overleg over wat je met de illustratie(s) wilt bereiken en wie je ermee wilt aanspreken. Je doelgroep is immers leidend in het proces van het maken van een illustratie op maat. Ik denk dan ook op actieve en creatieve wijze met je mee, en heb niet enkel een uitvoerende rol. Zoek je een illustrator in Eindhoven, Den Bosch of Uden die je kan helpen bij het vormgeven van een abstract idee, een verhaal of bepaalde gevoelens of anekdotes? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn werkveld

 

In principe werk ik vanuit mijn studio in Uden, maar ik ben natuurlijk in de gehele regio in te schakelen voor illustraties op maat. Zoek je bijvoorbeeld een grafisch vormgever in Eindhoven, Den Bosch of de gehele regio daaromheen? Neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kom graag bij je langs om te overleggen over jouw idee of concept, en ga graag voor je aan de slag met een passende illustratie.

77.2.jpg
bottom of page