top of page

Op zoek naar een illustrator in Eindhoven?

 

Ben je voor een creatief project op zoek naar een illustrator in Eindhoven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben woon- en werkzaam in Veghel, maar ben in te schakelen in de gehele regio. Mijn illustraties zijn te gebruiken op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld als muurschildering, voor verpakkingen, als omslag voor je boek, etc. Mijn speelse stijl leent zich goed voor diverse doelgroepen, maar in het bijzonder voor kinderen. Zo heb ik als illustrator nabij Eindhoven reeds een fantastisch mooi kinderboek geïllustreerd, genaamd: Mijn plek vinden. Het was een ontzettend leuk project, waarbij ik me mocht inleven in de emoties van kinderen. Deze heb ik vertaald naar diverse dieren, op zo’n manier dat kinderen zich ermee kunnen identificeren.

Illustrator in Eindhoven voor illustratie op maat

 

Ik werk als illustrator in Den Bosch, Eindhoven en de gehele regio daaromheen. Al mijn illustraties zijn volledig maatwerk. Dat wil zeggen dat we eerst uitgebreid overleggen over jouw wensen en eisen, en ik daarna ga schetsen en met diverse ideeën kom. Ik kan illustraties maken op basis van zeer gedetailleerde wensen, maar ook zelf op creatieve wijze meedenken over wat voor stijl of onderwerp het meest geschikt is. Als je dus een illustrator in Eindhoven zoekt die niet alleen een uitvoerende, maar ook een meedenkende rol heeft, dan kan ik je zeker helpen.

illustrator Eindhoven

Over mijn werkwijze

 

Als grafisch vormgever in Eindhoven en omgeving kan ik illustraties in verschillende stijlen voor je creëren. Mijn tekeningen kenmerken zich echter doorgaans door het uitbundige kleurgebruik, de speelse, soms schetsmatige vormen en het gebruik van diverse materialen. Zo hou ik ervan om in mijn werk als illustrator in Eindhoven diverse tekentechnieken met elkaar te combineren, en gebruik ik gerust kleurpotloden en fineliners tegelijk met waterverf of gouache. Dit levert vaak een verrassend resultaat op, en oogt veel origineler dan het gebruik van één enkel materiaal.

Experimenteel illustreren

 

Los van het gebruik van diverse technieken werk ik ook vrij experimenteel. Ik onderzoek diverse vormen, uitdrukkingen en stijlen voordat ik samen met mijn klant besluit welke de juiste is. Uiteraard heb je daarbij zelf veel inbreng, en overleggen we veel over de mogelijkheden.

 

Ben je op zoek naar een illustrator in Eindhoven voor een speels en kleurrijk project? Contacteer me dan gerust! Ik vertel je dan alles over mijn aanpak en wat ik voor je kan betekenen op het gebied van grafische vormgeving en illustratie.

77.4.jpg
bottom of page